Η παράδοση της οικογένειας ΝΤΑΜΠΙΖΑ στη ΦΕΤΑ ξεκίνησε το 1946 στη Βλάστη Κοζάνης από τον Ηλία Νταμπίζα. Χάρη στην απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της φέτας αποκτά αυξανόμενη ζήτηση οδηγώντας την εταιρία σε ραγδαία ανάπτυξη.

Έτσι, το 1971 μεταστεγάζεται σε χώρο 4.000 τ.μ. στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής συνεχίζοντας να παράγει την ίδια παραδοσιακή και εκλεκτή ΦΕΤΑ π.ο.π. Σε μικρό χρονικό διάστημα επεκτείνεται και στα Λύχνα Λήμνου όπου εξειδικεύεται και στην παραγωγή του παραδοσιακού τυριού π.ο.π. ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.

Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Νταμπίζα κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Με τις ίδιες αρχές, το μεράκι, τη φροντίδα και την αγάπη συνεχίζει να παράγει, αποκλειστικά και μόνο από 100% ελληνικό φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα που προέρχεται από κτηνοτροφικές μονάδες της Χαλκιδικής και της Λήμνου, την εκλεκτή ΦΕΤΑ και το μοναδικό σε γεύση και σχήμα ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.

Έχοντας στην διάθεσή της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σε συνεργασία με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εφαρμόζει καθημερινά όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας ( HACCP, ISO) στις πρώτες ύλες καθώς και στα τελικά προϊόντα πριν αυτά διατεθούν στον καταναλωτή.

Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς, έχουμε εξελιχθεί και στον τομέα της συσκευασίας με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών. Εκτός από τη συσκευασία των λευκοσιδηρουργών δοχείων, το προϊόν διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία vacum και tapper για φέτα και για καλαθάκι.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες SUPER MARKET του εσωτερικού. Επίσης, έχουμε δραστηριοποιηθεί και στη διεθνή αγορά όπως σε Γάλλια, Αυστρία, Γερμάνια και Μ. Βρετανία.

Οι μεγάλες πωλήσεις μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μας δίνουν το πλεονέκτημα να προσφέρουμε τα δυο προϊόντα μας, πραγματικά κορυφαίας ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές.